Info til startsteder og arrangører...

Her finder du Julemærkemarchens årshjul, praktiske oplysninger m.m.
Spørgsmål og behov for andre informationer her på siden, kan rettes til bestyrelsen@julemaerkemarchen.dk

Tidsplan/Årshjul

Tjekliste

Information om årets startsted konkurrence

Vil du være med til at arrangere Julemærkemarch
i dit lokalområde?

Har du lyst til at samle folk i dit lokalområde omkring at støtte Julemærkehjemmene gennem en Julemærkemarch, så skriv til bestyrelsen@julemaerkemarchen.dk og få sparring og hjælp til hvordan du gør.
I praksis kan du nøjes med at investere nogle ganske få dage om året, der til gengæld har stor betydning for at flere børn kan blive hjulpet til en plads på et Julemærkehjem.

Julemærkemarchen er en landsdækkende begivenhed, men begivenheden er forankret i de lokale frivillige og mange steder med egne traditioner eller tilknytning til traditioner i lokalsamfundet. Arbejdet kan begrænse sig til, i sit udgangspunkt, at finde nogle gode ruter til en gå- eller løbetur, samt et godt sted at samle folk og starte fra. I løbet af efteråret er der lidt arbejde med at reklamere for Julemærkemarchen for at få forhåndstilmeldinger og så stort fremmøde, som muligt. Så er der selve afviklingen den første søndag i december. Når det hele er overstået afregnes der til hovedforeningen og så starter årshjulet forfra.
Læs mere her. 

Webshop fra e-hjemmeside.dk